Main Menu
Contact

LAPERE BVBA
Industrielaan 103
8930 Menen

Gsm. 0475/42.83.95

Fax. 056/31.49.23

info@paardenpisteslapere.be

Nederlands - nl-NLFrench (Fr)

Afsluitingen

Paardenpistes Lapere, Les sols équestres

Afsluitingen Paardenpistes Lapere, Les sols équestres, Fermetures

Voor het plaatsen van afsluitingen zijn wij uw ideale partner

Onze afsluitingen kunt u verkrijgen in 3 verschillende houtsoorten.Het grenen en het vuren hout zijn houtsoorten die gedrenkt of geimpregneerd worden zodat deze rotbestendig worden . Het hardhout wordt niet behandeld omdat dit van nature niet nodig is en zowieso een lange levensduur heeft.

We beschikken over een 3 tal modellen die kunnen verschillen naargelang de gewenste platte liggers

COUNTRY I :

Dit is een afsluiting met rechthoekige palen waarvan de kop van de paal afgeschuind is en is verkrijgbaar met 2 of 3 liggers. De liggers worden op de palen gevezen .Deze afsluiting is verkrijgbaar in grenenhout en Belgisch vurenhout.

COUNTRY II :

Dit zijn vierkante palen met een punt waarbij de liggers worden ingeschoven en is ook verkrijgbaar in 2 of 3 liggers. Deze is verkrijgbaar in grenenhout en ook in hardhout

COUNTRY III :

Dit zijn ronde palen waardoor ronde liggers geschoven worden. Deze afsluiting is ook te verkrijgen met 2 of 3 liggers. Deze afsluiting is alleen te verkrijgen in het Belgisch vurenhout

POORTEN :

Bij alle afsluitingen kunnen wij de bijhorende poorten leveren en plaatsen.

LEVERINGEN EN OF AFHALINGEN

De materialen kunnen ook bij ons afgehaald worden of door ons geleverd worden voor mensen die hun afsluiting zelf willen plaatsen.

 

Bekijk hier de enkele voorbeelden: